Ik ben Roos

Dag, ik ben Roos.


Wat je over mij moet weten...


  • Mijn voornaamste werktuigen zijn aandacht, geduld, en een streepje humor.


  • Mijn assistenten hebben 4 poten.


  • Ik heb mijn praktijk ingericht met jou in gedachten: om tot rust te komen, waar je alles kan zeggen en waar alles kan gebeuren, zomaar.
Lola
Bas

Naast coach voor kinderen, jongeren en hun ouders ben ik ook docent in de opleidingen Gezinscoach en Kindercoach bij Jolijn Hendriks Opleidingen in Nederland.


Achter de schermen ben ik gelukkig getrouwd met Tom, en samen zijn we de ouders van drie prachtexemplaren van kinderen. We leren dagelijks van hen over opgroeien in een digitaal tijdperk, over het belang van communicatie en aanwezigheid, over privacy en autonomie, over prioriteiten en waarden, en over een balans tussen goed en goed genoeg.

Onze jongste zoon heeft deze website gemaakt. (Dank je wel, Louis!)

Opleiding en ervaring

 

Ik ben Kindercoach en Gezinscoach. Ik ben lid van het Puur Coach team,

 en maak ook trots deel uit van het Vlaamse Netwerk Afgestemd Opvoeden.

 

 

Na mijn universiteitsstudies Filosofie (UA) en Vergelijkende Cultuurwetenschappen (RUG) volgde ik meerdere opleidingen omtrent communicatie. Die kennis en ervaring gebruikte ik voornamelijk in de culturele en zorgsector.

 

Enkele jaren geleden besloot ik om mijn passie voor (jonge) mensen in actie te zetten en volgde ik coachingopleidingen bij Centrum Open Mind (Lovendegem) en Sonnevelt Opleidingen (NL).

 

Sindsdien ben ik niet gestopt met mezelf bij te scholen.
Ik volgde o.a. trainingen rond trauma, systemisch werk, en een jaaropleiding om ouders te begeleiden bij afgestemd opvoeden.

 

Wil je nog meer weten over mijn achtergrond?

Je vindt er alles over op mijn LinkedIn profiel.

Ook de Pluim vind je terug op LinkedIn!

 

 

Vind je de foto's op deze website mooi?

Ze werden genomen door An Van Daele.